Uw website altijd en overal bereikbaar.

Shared hosting >> Inleiding

Wat is shared hosting?

Uw website moet voor altijd voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom staan websites op speciale computers, servers genaamd, in een datacenter met speciale verbindingen. Webhosting is dus het plaatsen van uw website op het internet, makkelijk gezegd. We noemen het Shared omdat meerdere websites samen één fysieke machine delen, om zo kosten te besparen en rekening te houden met het milieu.

Uw website komt terecht op een van onze servers in het Schiphol-Rijk. Omdat uw website op een server centraal in Nederland staat kunt u vertrouwen op kwalitatieve beveiliging tegen elke vorm van bedreigingen (denk bijvoorbeeld aan brand, stroomuitval, waterschade, maar ook diefstal). Door de goed aangesloten infrastructuur is uw website snel opvraagbaar vanaf vrijwel iedere internetaansluiting over de hele wereld.

Qualityhosting

Shared hosting is er in verschillende soorten en maten. Wij kiezen voor eenvoud, zodat u eenvoudig kunt kiezen. Of u nu voor uwzelf, uw bedrijf of uw familie een website wilt. Om het gemakkelijk te maken kunt u kiezen uit drie pakketten voor hosting op een gedeelde server.

Gebruiksvriendelijk

Bij Neonhosting krijgt u standaard het DirectAdmin controlepaneel. Zo heeft u volledig beheer over uw website, e-mail, etc. Als u uw hosting heeft besteld, heeft u direct toegang tot dit paneel. Voor meer informatie hierover: zie DirectAdmin.com.